Civon

Wat een innovatieve, leerzame en gezellige middag bij Civon in Ulft. Met vrijwilligers maken we kennis met VR, robotica, 3d printen en programmeren. Zie ook de foto's.

Palmpasen

Beste ouders/verzorgers,

In de bijlage een bericht van schuttersgilde Sint Hubertus over Palmpasen.

Met vriendelijke groet,

Team Oersprong
palmpasen plakkaat 2022
Bevrijding Ulft

Vandaag hebben de kinderen van groep 8 een bloemstuk gelegd bij het geadopteerde monument op het Kennedyplein. Eerst hebben 4 kinderen een eigen gemaakt gedicht voorgelezen en daarna hebben we stil gestaan bij het begrip Vrijheid en de bevrijding van Ulft op 1 april 1945. Het bloemstuk is gelegd namens alle kinderen, ouders en team van Oersprong.

Mini rommelmarkt groepen 7

Goedemorgen allemaal,


Zoals jullie misschien weten is er vandaag een kleine rommelmarkt op de Oersprong van 12.15 tot en met 12.45 uur. De groepen 7 organiseren dit. Er liggen 4 schilderijen van groep 4a tussen. De andere kinderen willen er zeker van zijn dat het schilderij in hun eigen huis komt te hangen 😉. 1 hiervan is al gereserveerd.

Niks moet natuurlijk, het mag.

Er is al ontzettend veel geld opgehaald voor Oekraïne in groep 4a. Mooie gesprekken heeft dit alles opgeleverd, kippenvel…

Lukt het vandaag niet om te kijken/ te reserveren, dan is dit natuurlijk ook geen probleem. U mag ons altijd een berichtje doen. Alle andere kunstwerken blijven nog in de klas.


Met vriendelijke groet,

Yvette Overbeek

Rommelmarkt Oekraine

Morgen is er een kleine rommelmarkt op de Oersprong van 12.15 tot en met 12.45 uur. De groepen 7 organiseren dit, maar er liggen ook geschilderde duiven van de kinderen van groep 4B.

Wanneer jullie het leuk vinden kunnen jullie natuurlijk ook even kijken en iets kopen. Misschien de geschilderde duif van je eigen kind.

Je mag zelf weten wat je ervoor betaald! Neem dan wel kleingeld mee om het te betalen. We hebben intussen al 55 euro gespaard voor de Oekraine. Toppie!

deze website is gerealiseerd door Heutink ICT